• Qui som

    Taifa va ser fundada a l’any 1993 per José Batlló, després de tota una vida entregada als llibres. 

    Poeta, editor i crític, la llibreria va ser creada amb la intenció de mantenir la mateixa qualitat que la editorial que portava el mateix nom. Des del principi, la seva característica principal és que es tracta d’una llibreria amb la meitat del seu fons de llibre nou i l’altre meitat de segona mà. Des de l’any 2013, amb la jubilació de José Batlló, a Taifa us trobareu amb Jordi, Roberto i Montse, tractant de mantenir l’esperit de qualitat del primer dia i de renovar tot allò renovable.

    La llibreria Taifa està situada al carrer Verdi, al costat del cinemes que porten el nom del carrer. Per això tenim una especial predilecció pels llibres de cinema. A part, som una llibreria d’humanitats amb un fons escollit d’acord a la nostra sensibilitat. Preferències pels clàssics i les novetats de les editorials  amb les que ens sentim més identificats. 

    Cada mes provem de presentar un parell o tres de llibres que ens agraden, o de donar oportunitats a editorials afins que troben un espai on trobar-se a gust. També ens caracteritzen la nostra pissarra, amb una mica de mala llet, i els nostres punts, personals i intransferibles.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto